Rekruttering

Smith & People er specialiseret indenfor alle aspekter af rekruttering og headhunting af IT/digital og Marketing talenter:
Front til backend, BI, Data, Specialister, Ledere, Tekniske konsulenter, Marketing, Udviklere, Chefer, Forretningskonsulenter etc..

Vi finder de specialister der vil medvirke til succes, nu og fremover.

Derfor tilbyder vi også at inspirere med specialister med kompetencer, som virksomheden ikke selv har haft fokus på, men som kan medvirkende til at gøre den store forskel. Ofte er der et potientiale som endnu ikke er set, og som kan medvirke til effektivitet – og positiv bundlinie.

Smith & People giver også virksomheden mulighed for at tilmelde sig til vores kandidat base. Det sikrer at kandidater der vil passe ind i virksomheden, eksklusivt vil blive præsenteret for virksomheden, før kandidaten kommer ud i markedet. Smith & People rekrutterer inden for alle digitale discipliner, fra front til backend.

Smith & People er den effektive samarbejdespartner. Vi afdækker virksomhedens behov i detaljer og anbefaler den tilgang og aktivitet, vi kan se vil give den bedste største effekt i markedet.

Vi sikrer ikke kun præsentation af de bedste talenter, vi sikrer samtidig at virksomheden, bliver eksponeret overfor relevante målgrupper. Det gør vi ved anvendelse af intelligent markedsføring, på relevante kanaler. Et positivt kendskab til virksomheden har stor betydning for omtale, kunder og fremtidige medarbejdere.

Bliv ringet op

Digital har en høj kompleksitet en seriøs disciplin og kræver et professionelt vidensgrundlag baseret på erfaring og en målrettet tilgang i markedet. Vi kommer selv fra det digitale og IT, det er det vi mestrer – JA, vi er digitale og er eksperter på området.

Digital rekruttering er et håndværk – en disciplin der skal mestres, der er rigtig mange elementer i spil, det er ikke tilfældigheder, der sikrer den rette specialist.. Digital er i massiv vækst og det er gældende inden for de fleste erhverv. Kundeoplevelser er i højsædet, derfor er et samarbejde med Smith & People med udgangspunkt i virksomhedens behov. Det sikrer at I får den bedste kvalitet af specialister. Specialister der kan indgå i de meste spændende og effektive teams.

Smith & People har et strategisk samarbejde med Nordic Recruiting, det sikrer et meget stort og omfattende netværk af virksomheder, specialister, kandidater og synlighed i markedet. Et netværk der er opbygget professionelt og plejet i mere end 10 år. Smith & People er specialiseret og anvender gennemgang af cases og kravspecifikationer, som grundlag for afklaring, udover de mere traditionelle tests.

Vi arbejder aktivt med målgruppe afklaring, specificering og kategorisering. Vi anvender markedets mest intelligente search via intelligente algoritmer til at finde specialister der er i job, men som på baggrund af viden og kompetencer og interesse, kan se fidus i det næste job. På denne måde sikrer vi interesse hos de bedst egnede i markedet, de er der og størrelsen på de aktive i den ukendte målgruppe er på hele 59%.

Hvorfor Smith&People:

  • Konsulenter med +10 års hands-on erfaring indenfor rekruttering, IT og det digitale
  • Vi har indgående branchekendskab indenfor IT/Digital og er den effektive sparringspartner
  • Samarbejde med virksomhedens HR
  • Garanti på alle opgaver
  • Pris er baseret på behov
  • Vi holder hvad vi lover og arbejder kun med det vi er specialister i
  • En del af det nordiske samarbejde Nordic Recruiting
  • Godkendt af datatilsynet
  • Overholder EU´s persondataforordning (GDPR)
  • Kontorer i Aarhus, Odense og København

Vi laver med udgangspunkt i virksomhedens behov en opgave- og profilbeskrivelse, som har fokus på det faktuella og som også afdækker de blødere værdier. Beskrivelse af virksomheden og stillingen, forventninger til kandidatens faglige kompetencer, kandidatens personprofil samt succeskriterier og ønskede resultater. Vi fastlægger desuden en tidsplan for hele forløbet. Herefter udarbejdes et stillingsopslag, som godkendes virksomheden og vi aftaler hvilken markedsføringspakke der er egnet i forhold til profilen.

Nu går eftersøgningen i gang og vi arbejder effektivt for at finde de bedste kandidater, der matcher opgave- og profilbeskrivelsen. Dette sker bl.a. gennem vores store netværk, vores omfangsrige database og via den markedsføringspakke der er valgt. Vi anvender intelligente algoritmer der baseret på relevant datagrundlag finder de egnede kandidater, der er relevante og dem der er i job. Vi har en succesrate på 59% alene i den ubekendte målgruppe. Vores netværk i Nordic Recruting aktiveres og der er derfor en bred fokus i markedet.

Vi tager herefter en ugentelig opfølgning og justerer evt. på aktivering i markedet. Vi har dokumentation på plads, og følger aktivitet nøje. Det gør også at vi hele tiden er foran, da vi på baggrund af dokumentation justerer indsats.

Vi udvælger nu de bedste kandidater og går i dybden. Til at kvalificere disse kandidater anvendes bl.a. telefoninterviews med henblik på screening af kandidaterne. Det giver os yderligere indblik i, hvem de enkelte kandidater er, og hvad de står for, så vi kan sikre, at kun de bedste og mest motiverede går videre i rekrutteringsprocessen.

Vores konsulenter er alle certificerede i kvalificeret test af kandidater. Test giver et billede af kandidaten, men vi sikrer samtidig at der tages udgangspunkt i virksomheden og der tages ofte udgangspunkt i en kravspecifikation, der gennemgåes og afklares. De bløde værdier sikres, det er vigtigt at kandidaten passer ind i virksomheden, i teamet og at vedkommende er et match i forhold kulturen i virksomheden. Udvalgte kandidater kommer til en samtale hos Smith&People med den ansvarlige konsulent, så vi har mulighed for at vurdere kandidaten og møde vedkommende ansigt til ansigt. Her optages også video til virksomhedspræsentation.

Vi udvælger de kandidater, som skal præsenteres for din virksomhed. Antal af kandidater varierer alt efter hvilken specialist vi skal finde. Inden virksomheden møder kandidaterne, vil du få tilsendt en præsentation af hver kandidat indeholdende et overblik over bl.a. kandidatens uddannelse og erhvervserfaring, konsulentens vurdering af kandidaten og vedkommendes styrker og svagheder samt resultatet af personlighedstesten, de bløde værdier og ofte video præsentaion. Kandidatens ansøgning og CV en del af præsentationen. Vi tilbyder – og anbefaler at deltage i præsentationen.

Efter den første præsentation udvælges de bedste kandidater i samarbejde med din virksomhed til en sidste og afsluttende finalepræsentation. Vi tilbyder igen at deltage i præsentationen. Inden denne præsentation indhenter vi referencer på de pågældende kandidater, og du holdes løbende opdateret omkring processen. Efter finalepræsentationen udvælger du og din virksomhed den kandidat, som skal ansættes i stillingen og vi tilbyder at følge med i ansættelsen i de første 3 måneder.

Testimonials – smith&people