WHY:
Smith&People og det strategisk samarbejde i Nordic Recruiting, sikrer et meget stort og omfattende netværk af virksomheder, specialister og kandidater og aktualitet i markedet. Et netværk der er opbygget professionelt og plejet i mere end 10 år. Smith&People er specialiseret indenfor digitale profiler, IT-kompetancer og klasseficering af kandidater. Ofte anvender Smith&People gennemgang af cases og kravspecifikationer, som grundlag for afklaring.

Øvrige specialister i netværket er eksperter indenfor rekruttering af kandidater indenfor marketing, salg, bureauer, medie- og reklamebranchen. Det gør at vi tilsammen dækker alle niveauer af rekruttering af medarbejdere til dansk erhvervsliv. Alle i netværket er certificeret indenfor personprofil og kognitive test. Rekruttering sker altid ud fra et klart beskrevet job-assessment, som sikrer at alle forhold og ønsker til profilen er belyst.

I Danmark har vi kontorer i København, Odense og Århus.

HOW:
Vi anvender mere end 15 års hands-on erfaring fra branchen. Det sikrer en høj seriøsitet og kvalificeret tilgang, og de rigtige kandidater på kompetancer, kvalifikationer. Men også på de blødere værdier, som ofte er delvis overset, men som er medvirkende til – og nødvendig for langvarig succes. Netop de blødere værdier og succesfuld implementering i virksomheder, er et stort fokusområde for Smith&People – og vi har i netværket god succes.

EFFECT:
Samarbejdet i netværket er effektivt, og vi samarbejder på tværs af specialer og aktuelt for mere end 50 kunder. Ofte viser et behov for en ny medarbejder sig at skabe et nyt behov i forhold til markedet, position og ønsker til fremtiden. Det sker når vi igennem netværket anvender vores fælles segmentering og profilerings database, og sparring der skaber over potientiale og en effektiv og kvalificeret tilgang. Det gør at vi ofte kan sparre og inspirere med viden om markedet, konkurrenter, specialister og kandidater – ofte før der er et aktuelt behov. Typisk tager vi 4 til 6 uger til at finde den helt rette medarbejder og garanterer kvalitet.

GDPR:
Vi har interne retningslinjer om informationssikkerhed, der sikrer, at dine personoplysninger er godt beskyttet hos os. Vi sikrer desuden, at personoplysningerne anvendes i overensstemmelse med Databeskyttelsesloven og Databeskyttelsesforordningen GDPR (General Data Protection Regulation).