Jobsøger

Mange stillinger besættes uden annoncering og derfor anvender Smith&People et relevant netværk af høj kvalitet, Nordic Recruting og markedets mest effektive markedsføring. Markedsføring der anvender intelligente algoritmer til at gennemtravle store datamængder for match. Denne tilgang anvender Smith&People som udgangspunkt på alle opgaver, det giver effekt og succes for virksomheder og for dig som søger job.

Det er vigtigt for Smith&People at du som jobsøger passer ind i virksomheden på faglige kompetancer. Og vigtigt – Smith&People har også en meget stor og afklarende process og fokus på de blødere værdier. Jobmarkedet er i dag ikke blot det at få et job. Det er en stor del af end liv, og job og privatliv flyder sammen. Man skal passe til virksomheden og evt. det team man skal være en del af – og virksomheden skal passe til medarbejderen. Work life Balance..

Smith&People forbereder dig samtig på jobsamtalen. Det er måske mange år siden, du har siddet til en jobsamtale og derfor har vi forløb vi gennemgår med dig.

Indsend dit CV, hvorefter det vil være tilgængeligt for vores konsulenter.

Bliv ringet op

Når vi modtager dit CV, bliver det tilgængeligt for partnere i Nordic Recruiting. Vi begynder aktivt at anvende vores netværk af virksomheder for at se om der er et behov og et match.

Dine informationer opbevares i absolut fortrolighed og ingen personlige oplysninger – herunder navn, adresse, e-mail, telefonnummer samt navnet på din nuværende og tidligere arbejdspladser, videregives til vores kunder uden dit samtykke.

Kun ansatte hos Nordic Recruting kan se og tilgå dit CV.

Hvis du har ændringer til dine data og dit CV, eller ønsker du at slette dit CV kan du kontakte os, eller blot indsende et nyt til registrering.