Outplacement

Husk på at det eftermægle vi ønsker, skabes ved at vi skilles på en god måde. Og netop her er et outplacementforløb hos Smith&People en oplagt måde at skilles på..

Om vi vil det eller ej, er man måske nød til at afskedige en eller flere medarbejdere. Ønsker man som virksomhed at give medarbejdere en hjælpende hånd til at finde vej til det næste, så er et samarbejde med Smith&People en rigtig god og effektiv start.

Smith&People er en stærk samarbejdspartner inden for outplacement. Vi er en del af Nordic Recruting og er derfor aktivt i markedet og netværk og her anvender vi også markedets mest effektive markedsføring.

Outplacementforløb giver stor og afklarende værdi for den afskedige og personlig indsigt. Mange afskedigede medarbejdere anvender tiden i opsigelsesperioden til at blive klogere på sig selv. Ved at tilbyde din afskedigede medarbejder et outplacementforløb, vil outplacementkandidaten starte forløbet umiddelbart efter opsigelsen. I outplacementforløbet arbejder vi med den afskedigede medarbejders kendskab til jobsøgningsteknikker og metoder – og hos Smith&People anvender vi også en aktiv jobindsats i markedet.

Den afskedigede medarbejder bliver i stand til at forberede og gennemføre en effektiv og målrettet jobsøgning. Derudover vil outplacementkandidaten også få mulighed for at opbygge værdifulde kompetencer, som kan bruges i forbindelse med karriereplanlægning. Men Smith&People stopper ikke her. Vi tager aktivt fat på markedet og sikrer at den afskedigede medarbejder bliver kendt indenfor relevante virksomheder, og herigennem skabes kendskab og værdi.

Smith&People erfaring, er at en planlagt og målrettet jobsøgningsproces er afgørende for at få succes.

Vælger din virksomhed Smith&People som samarbejdspartner i et outplacementforløb, vil hver afskedigede medarbejder blive tilknyttet sin egen konsulent, der vil bruge den nødvendige tid på, at medarbejderen får den rigtige afklaring, introduktion og start på sin jobsøgning og fremtidige karriere. Den opsagte medarbejder får konkret og kompetent rådgivning om udfordringer og aktiviteter i forbindelse med jobsøgning og coaching i forhold til fremtidige overvejelser